Restauratie

Totale aanpak

De Constructam caravan wordt steeds populairder en daardoor ook steeds kostbaarder. Het loont dan ook steeds vaker een Constructam te restaureren. Bij een totale restauratie wordt de caravan tot op het kale frame gedemonteerd, waarna een nieuwe vloer wordt opgebouwd en nieuwe beplating wordt aangebracht. vervolgens wordt de binnenzijde voorzien van een nieuwe isolatie en bekleding.

Daarna wordt de buitenkant opnieuw gespoten en worden de ramen met nieuwe rubbers teruggeplaatst, waarna de Constructam weer tientallen jaren mee kan! De kosten voor dergelijke restauraties kunnen behoorlijk oplopen, maar door de bijzondere manier waarop Constructam Service werkt, kan door het meehelpen van de opdrachtgever een forse kostenreductie plaatsvinden.

Hier kunnen jullie ook gebruik van maken. Het kan hierbij gaan om een totale restauratie. Te beginnen met een kaal frame.

Vooraf maken wij een plan van aanpak, we gaan de te verwachten kosten in kaart brengen. Jullie wensen bespreken en een planning maken.

Deze projecten passen prima bij het unieke concept van Constructam Service.